Al meer dan 25 jaar is Majuba Hair & Beauty Products uw leverancier voor alle kappersbenodigdheden, beauty producten en salon inrichting.

Met een showroom van ruim 1.700 m² behoort Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam zelfs tot één van de grootste groothandels in Nederland.

Ook op het gebied van salon inrichting hebben wij een grote stap kunnen maken. Door een goede samenwerking met onze diverse leveranciers kunnen wij u van A tot Z assisteren bij het opbouwen/inrichten van uw huidige of nieuw te openen salon.

Van een aannemer, loodgieter, schilder, leverancier van verlichting en vloeren, wij kunnen het volledige traject begeleiden of u van advies dienen.

Zelfs het maken van een tekening van uw salon inclusief het intekenen van de door u gekozen meubels behoort tot de mogelijkheden.

Samen met u kunnen wij een totaalinrichting/concept aanbieden voor iedere smaak, wens of budget.

In onze compleet gerenoveerde showroom in Amsterdam treft u 16 “mini” salons aan.
Deze “mini”salons hebben wij voor uw gemak zo ingericht om u een idee te geven van hoe uw salon eruit kan komen te zien of om zelf inspiratie op te doen.

Vanzelfsprekend hebben wij in onze showroom continue diverse aanbiedingen en acties op het gebied van kappersstoelen, washunits, spiegels, werkwagens en overige meubilair.

Majuba Hair & Beauty Products werkt samen met diverse leveranciers waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

Laat u informeren in onze showroom of kom langs voor een offerte op maat.

Bekijk hier onze folders.